Skip to the content

Ce vă oferim

Expertiză și diversitate

În cadrul farmaciei noastre, comunicarea este foarte importantă în relație cu pacientul. Vă asistăm atent în procesul de eliberare al tratamentului și vă răspundem la întrebări, astfel încât să înțelegeți scopul și modul de utilizare al produselor precum și precauțiile existente.

Medicamente

Medicamente

Medicamente eliberate pe bază de rețetă, precum și medicamente ce nu necesită prescripție medicală de tip OTC (over the counter).

Tehnico Medicale

Tehnico Medicale

Produse precum tensiometre, nebulizatoare, termometre, glucometre până la dispozitive de mers tip cârje, bastoane, cadre.

Plafar & Naturiste

Plafar & Naturiste

Ceaiuri și suplimente alimentare, cu rol adjuvant în anumite tratamente medicale și în îmbunătățirea stării de sănătate.

Îngrijire copii

Îngrijire copii

Produse de puericultură precum scutece, produse de igienă, produse de îngrijire, tetine, suzete, biberoane și hrană specială pentru copii.

Îngrijire personală

Îngrijire personală

O gamă variată de produse de îngrijire precum creme solare, creme de corp, igienă dentară, deodorante, șampoane tratament, etc.

Suplimente alimentare

Suplimente alimentare

Un portofoliu diversificat de vitamine și suplimente alimentare, naturale sau de sinteză, produse local sau de origine străină.

Verifică-ți sănătatea la Sanimex

Pe lângă sfaturi medicale relevante și recomandări, în cadrul farmaciei noastre îți putem măsura tensiunea, glicemia sau îți poți măsura ușor greutatea corporală cu un cântar precis. De asemenea, găsești reviste și broșuri cu noutăți și sfaturi medicale de la partenerii noștri. Pentru copii am amenajat un colț special pentru a te aștepta cuminți cât tu discuți cu medicul sau asistentul farmacist.

Te așteptăm pentru mai multe detalii!

Apelează la un farmacist

Ai nevoie de ajutor?

Pentru orice informații sau sfaturi medicale în ceea ce privește prescripția sau administrarea medicamentelor, nu ezita să ne contactezi.